Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband.

Verhuur geluid

 

 

 

 

 
Verhuur geluid
 

Verhuur geluid – RITM STIX

 
Verhuur geluid gezocht? Een geluidsinstallatie huren van Top kwaliteit? Dat kan hier! Bij ons huur je de beste geluidsinstallaties tegen de laagste prijs voor uw trouwfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, party, optreden van artiest, evenement….
 

Verhuur geluid van de hoogste kwaliteit

 
Een geluidsinstallatie huren kan ook bij RITM STIX! Een geluidsinstallatie huren voor jouw bedrijfsfeest, evenement, trouwfeest, jubileum, presentatie, voorstelling, fuif, party of optreden van artiest of band. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Als je een geluidsinstallatie gaat huren bij RITM STIX  is alles piekfijn in orde. Door onze ervaring binnen de muziek branche weten wij precies wat de eisen zijn van de hedendaagse DJ’s, artiesten of bands en kunnen wij het huren van de discobar, P.a. of geluid set afstemmen op de locatie of het aantal mensen die aanwezig zullen zijn.

Wij verhuren geluidsinstallaties van de beste merken,  van de allerbeste kwaliteit die perfect aansluiten bij een receptie maar die ook kunnen dienen voor een groot feest, optreden of fuif. Heb je een kleine installatie nodig? Geen probleem, wij verhuren ook kleine discobars en goedkopere geluidsinstallaties. Door onze ervaring binnen de muziek branche weten wij precies wat de eisen zijn van de hedendaagse DJ’s, artiesten of bands en kunnen wij het huren van de discobar, P.a. of geluid set afstemmen op de locatie of het aantal mensen die aanwezig zullen zijn.
 

Huur geluid via Ritm Stix en geniet van de voordelen

 
Wanneer je een geluidsinstallatie huurt via ons wordt alles tot in de puntjes geregeld. De leden van Ritm Stix zijn professionele muzikanten die ook gebruik maken van het materiaal. Ze kunnen u het best adviseren als u bijvoorbeeld een kleine of grote geluidinstallatie zoekt, een P.A, … Voor verhuur geluid bel Ritm Stix, wij nemen uw muzikale wensen voor uw evenement of feest op een professionele manier in handen.
 

Contacteer ons

 
Ben je dus op zoek naar verhuur geluid? Wil je een geluidsinstallatie huren. We bieden tal van installaties voor uw evenement, party of feest. Contact Ritm Stix voor meer informatie, ga naar ons contactformulier, bel 016 57 15 69 – 0476 72 92 75 of mail ons: info@ritmstix.be
 

Tags:

 
FeestbandCoverband boekenCoverband boekenCoverband inhurenCoverband bedrijfsfeest – personeelsfeestenCoverband events/evenementenCoverband trouwfeest