Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband.

BIO

Ritm Stix opgericht in 2004 eerst als Stiks. Het was de eerste mobiele interactieve band dat je in Belgie kon vinden.Met als extra optie en aflsluiter een dj en drummer die jouw muzikaal plaatje invult.

 

De leden van Ritm Stix zijn professionele muzikanten die allemaal hun sporen verdienden. Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in the Voice van Vlaanderen. Ook buiten Ritm Stix zie je ze opduiken in verschillende muzikale projecten en op TV. Zo scoorde Kris een radiohit met ‘Short People’  en ken je de vaste zangeressen als Esther, Jana of Katerine zeker uit de media. Ze scoorden meermaals in hun muzikale carrière.

 

Met Ritm Stix haal je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen. Met of zonder podium bespelen ze de gasten op energieke wijze en brengen jouw party tot een hoogtepunt. Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor recepties en gala’s van bedrijfsfeesten tot bruiloften. Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin Gay. Vergeet Adele niet als dessert!

 

Ritm Stix brengt zijn originele optredens vol overgave. En vanaf 2017 te boeken als full band.Nu is er ook sinds2023 Don & The Diva’s.

 

Heb jij een bedrijf of wil je een uitbundige party met thematische invullingen?Iedereen komt aan zijn trekken, elk feest geslaagd omdat zij elke gast betrekken met hun favorite tune.

 

Reserveer hen met mobiele drummer/dj . Wil je 1,2,3 mobiele podia? We take care of your business.Wij hebben verschillende deejay’s beschikbaar.

 

Stix brings the ritm in your private party !