Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband.

 

 

coverban boeken

 

Coverband boeken als feestband

 

Coverband boeken voor je trouwfeest of bedrijfsfeest? Dan zit je hier goed!  Het concept van Ritm Stix als coverband boeken is uniek. Met onze mobiele speelwijze gaan we elke uitdaging aan om tussen het publiek te spelen. Dankzij deze verrassende en interactieve manier van spelen betrekken we het publiek helemaal bij het optreden! De juiste coverband boeken kan hier bij Feestband Ritm Stix !

 

Waarom Ritm Stix als coverband boeken?

 

Bij het boeken van je coverband ben je natuurlijk op zoek naar een band die jouw favoriete nummers kan brengen. Wil je artiesten boeken die ervaring hebben, dan zit je bij Feestband Ritm Stix aan het juiste adres. De leden van Ritm Stix zijn professionele muzikanten die allemaal hun sporen verdienden. Zo kon je twee van onze leden reeds horen in de Voice van Vlaanderen. Daarnaast scoorde Kris een radio hit met ‘Short People’.

Wil je meer weten? Bekijk onze biografie of onze leer onze artiesten kennen.

 

Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband

 

Hun mobiele speelwijze zorgt ervoor dat ze elke uitdaging aan kunnen om tussen het publiek te spelen en hen zo op interactieve manier te betrekken bij het optreden. Sinds 2016 werken zij ook met verschillende deejay’s samen om je een complete avond te bezorgen. Met Ritm Stix haal je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen

Feestband boeken voor jou feest?

 

Ben je begonnen met de organisatie van je feest? Informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen  van een coverband boeken. Voor meer informatie en boekingen bel 016 57 15 69 of 0476 72 92 75, mail naar info@ritmstix.be of ga naar ons contactformulier. We kijken er naar uit om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

 Tags:

 

FeestbandCoverband boekenCoverband boekenCoverband inhurenCoverband bedrijfsfeest – personeelsfeestenCoverband events/evenementenCoverband trouwfeest

 

Contacteer Ritm Stix

 

Coverband boeken