Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband.

Coverband bruiloft

 

 

 

 

 

coverband bruiloft

 

Coverband Bruiloft

 

Coverband bruiloft gezocht? Heb je nog een goede live band nodig voor uw feest? Dan zit je hier goed. Coverband RITM STIX is een feestband met professionele muzikanten met jarenlange ervaring. Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in the Voice van Vlaanderen. Met Ritm Stix haal je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen. Trouwen is niet alleen emotie maar ook muziek. Muziek is van toepassing  bij de ceremonie, de receptie maar ook op het avondfeest. Jouw favoriete muziek is hierbij de kers op de taart. Live muziek op je bruiloft zorgt voor sfeer tijdens je receptie of feest, zorgt voor entertainment en zet je aan het dansen! Met Don & The Diva’s haal je een bende pro’s in huis. Billy toerde met Netsky de wereld rond. Jana zingt bij Buscemi . Kris scoorde op Radio 2 en MNM ook al enkele hits met Broncko.

 

Coverband bruiloft boeken

 

Het is belangrijk te bepalen wat je verwacht van je live band op je bruiloft want geen enkele bruiloft is hetzelfde. Het is jullie dag en daarbij hoort jullie muziek. Wil je je favoriete nummers in een origineel en verrassend jasje leren kennen? Dan is een coverband iets voor jouw! Ritm Stix als bruiloft coverband op je huwelijk zorgt voor een unieke ervaring. Onze volledige draadloze en mobiele speelwijze zorgt voor de ultieme interactie met het publiek. Podium of geen podium!

 

Event Coverband extra

 

Onze coverband bruiloft  kan ook voor heel wat extra thematische invullingen zorgen. Reserveer ook bijvoorbeeld extra een mobiele drummer. Wil je 1,2,3 mobiele podia? We take care of your business. Wij hebben verschillende deejay’s beschikbaar. Stix brings the ritm in your bssiness party!

Ritm Stix heeft reeds heel wat ervaring op stijlvolle bruiloften. Samen  bespreken we de nummers die jullie graag willen horen. In ons palmares smelten Gypsie Kings samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd met Mavin Gaye. Adele als dessert kan niet ontbreken! Met Ritm Stix  als coverband bruiloft haal je professionele Top artiesten in huis!

 

Contact

 

Op zoek naar de prijs van een bruiloft coverband? Bekijk alle mogelijkheden van Ritm Stix. We bieden tal van formules voor uw evenement, gaande van één optreden tot een hele avond entertainment. Heb je interesse om een coverband bruiloft te huren? Neem dan contact op met Ritm Stix voor meer informatie, ga naar ons contactformulier, bel 016 57 15 69 – 0476 72 92 75 of mail ons: info@ritmstix.be

 

Tags:

 

FeestbandCoverband boekenCoverband boekenCoverband inhurenCoverband bedrijfsfeest – personeelsfeestenCoverband events/evenementenCoverband trouwfeest