Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband.

 

feestband

 

Feestband verjaardagsfeest e.a.

 

Op zoek naar een feestband voor je trouwfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest? Ritm Stix brengt covers op originele wijze, het is de perfecte feestband om jou party helemaal compleet te maken. Bekijk onze biografie voor meer info.

 

Feestband huren

 

Als feestband werken we met een uniek concept. Op volledig draadloze en interactieve wijze zorgen wij voor de muziek op jouw feest. Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin Gay. Vergeet Adele niet als dessert!

 

Band boeken voor jullie feest?

 

Onze professionele artiesten zorgen telkens weer voor een prachtige avond, waarbij je gasten genieten van de leukste nummers, op originele wijze gebracht.Ritm Stix heeft reeds heel wat ervaring op stijlvolle bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

 

Muziek voor feesten, contacteer ons

 

Ben je begonnen met de organisatie van je feest? Informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen om een feestband te boeken, een coverband verjaardagsfeest behoord tot de mogelijkheden. Voor meer informatie en boekingen bel 016 57 15 69 of 0476 72 92 75, mail naar info@ritmstix.be of ga naar ons contactformulier. We kijken er naar uit om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

 Tags:

 

FeestbandCoverband boekenCoverband boekenCoverband inhurenCoverband bedrijfsfeest – personeelsfeestenCoverband events/evenementenCoverband trouwfeest

 

 

Feestband

Een feestband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die feestnummers spelen op feesten. Dit soort bands kan je inhuren voor een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, opening, receptie, party of fuif. Het repertoire van een feestband bestaat hoofdzakelijk uit foute nummers, rock, disco, Nederlandstalig, … In Nederland en België zijn er honderden livebands die optreden op fuiven, op trouwfeesten of andere feesten. Bekende zangers of zangeressen zijn voor kleine feesten veel te duur om in te huren, een live feestband is hiervoor een prima alternatief.