Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband.

Coverband inhuren

 

 

 

 

 

Coverband inhuren

 

Coverband inhuren – RITM STIX

 

Coverband inhuren? Ben je begonnen met de organisatie van een bedrijfsfeest, trouwfeest, evenement of ander feest en wil je een super attractie boeken? Dan zit je hier goed. Coverband RITM STIX is een feestband met professionele muzikanten die je kan inhuren voor elke feest of party. Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in the Voice van Vlaanderen. Met Ritm Stix huur je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen.

 

Professionele coverband inhuren voor jou feest

 

Ritm Stix coverband inhuren is een creatieve live band in huis halen met veel ervaring, een groep due het publiek mobiel en versterkt zal entertainen. Met of zonder podium bespelen ze de gasten op energieke wijze en brengen jouw party tot een hoogtepunt. Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor recepties en gala’s van personeelsfeest, bedrijfsfeesten tot trouwfeesten. Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin Gay…Kortom denk je aan een coverband inhuren informeer dan naar de mogelijkheden hier bij Ritm Stix.

 

Extra aan onze coverband

 

Wil je naast een coverband op uw evenement extra thematische invullingen huren? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Huur ook bijvoorbeeld extra een mobiele drummer. Wil je 1,2,3 mobiele podia? We take care of your business. Wij hebben verschillende deejay’s beschikbaar. Stix brings the ritm in your bssiness party !

 

Contact

 

Op zoek naar de prijs om een partyband in te huren op uw feest, fuif of party? Bekijk dan hier alle mogelijkheden van Ritm Stix. We bieden tal van formules voor uw evenement, gaande van één optreden tot een hele avond entertainment. Het inhuren van een coverband is hier zo gebeurd. Neem dan contact op met Ritm Stix voor meer informatie, ga naar ons contactformulier, bel 016 57 15 69 – 0476 72 92 75 of mail ons: info@ritmstix.be

 

Tags:

 

FeestbandCoverband boekenCoverband boekenCoverband inhurenCoverband bedrijfsfeest – personeelsfeestenCoverband events/evenementenCoverband trouwfeest