Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband.

Partyband

 

 

 

 

 

Partyband

 

Partyband – RITM STIX

 

Partyband gezocht? Heb je weldra een bedrijfsfeest, trouwfeest, evenement of ander feest en wil je een super attractie boeken? Dan zit je hier goed. Partyband RITM STIX is een live groep met professionele muzikanten die je kan inhuren voor elke feest of party. Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in the Voice van Vlaanderen. Met Ritm Stix huur je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen.

 

Professionele partyband inhuren voor jou feest

 

Ritm Stix partyband  inhuren is een creatieve live band in huis halen met veel ervaring, een groep due het publiek mobiel en versterkt zal entertainen. Met of zonder podium bespelen ze de gasten op energieke wijze en brengen jouw party tot een hoogtepunt. Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor recepties en gala’s van personeelsfeest, bedrijfsfeesten tot trouwfeesten. Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin Gay…Kortom denk je aan een coverband inhuren informeer dan naar de mogelijkheden hier bij Ritm Stix.

 

Extra aan onze partyband

 

Wil je naast een live partyband op uw evenement extra thematische invullingen huren? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Huur ook bijvoorbeeld extra een mobiele drummer. Wil je 1,2,3 mobiele podia? We take care of your business. Wij hebben verschillende deejay’s beschikbaar. Stix brings the ritm in your bssiness party !

 

Contact

 

Op zoek naar de prijs om een live partyband in te huren op uw feest, fuif of party? Bekijk dan hier alle mogelijkheden van Ritm Stix. We bieden tal van formules voor uw evenement, gaande van één optreden tot een hele avond entertainment. Het inhuren van een coverband is hier zo gebeurd. Neem dan contact op met Ritm Stix voor meer informatie, ga naar ons contactformulier, bel 016 57 15 69 – 0476 72 92 75 of mail ons: info@ritmstix.be

 

Tags:

 

FeestbandCoverband boekenCoverband boekenCoverband inhurenCoverband bedrijfsfeest – personeelsfeestenCoverband events/evenementenCoverband trouwfeest