Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband.

 

 

coverband trouwfeest

Coverband Trouwfeest

 

Coverband trouwfeest boeken? Je trouwfeest is één van de meest onvergetelijke dagen van je leven. Jouw favoriete muziek is hierbij de kers op de taart. Live muziek op je huwelijksfeest zorgt voor sfeer tijdens je receptie of feest, zorgt voor entertainment en zet je aan het dansen!

Coverband trouwfeest inhuren

 

Het is belangrijk te bepalen wat je verwacht van je live band op je huwelijk. Wil je je favoriete nummers in een origineel en verrassend jasje leren kennen? Dan is een coverband iets voor jouw! Ritm Stix als trouwfeest coverband op je huwelijk zorgt voor een unieke ervaring. Onze volledige draadloze en mobiele speelwijze zorgt voor de ultieme interactie met het publiek. Podium of geen podium! Contacteer onze Coverband trouwfeest!

 

Coverband voor stijlvolle trouwfeesten en huwelijksfeesten

 

Ritm Stix heeft reeds heel wat ervaring op stijlvolle trouwfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, galabals, evenementen … Samen  bespreken we de nummers die jullie graag willen horen. In ons palmares smelten Gypsy Kings samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd met Mavin Gaye. Adele als dessert kan niet ontbreken! Met Ritm Stix  als coverband trouwfeest haal je professionele Top artiesten in huis!

 

Contacteer ons

 

Op zoek naar de prijs van een trouwfeestband op uw huwelijksfeest? Bekijk alle mogelijkheden van Ritm Stix. We bieden tal van formules voor uw trouwfeest, gaande van één optreden tot een hele avond entertainment. Heb je interesse om een evenementen coverband te huren? Neem dan contact op met Ritm Stix voor meer informatie, ga naar ons contactformulier, bel 016 57 15 69 – 0476 72 92 75 of mail ons: info@ritmstix.be

 

 

Tags:

 

FeestbandCoverband boekenCoverband boekenCoverband inhurenCoverband bedrijfsfeest – personeelsfeestenCoverband events/evenementenCoverband trouwfeest